Waarvoor wilt
Plus & Co staan?

Bij Plus & Co willen we dat alles rond onze gasten draait waarbij we weten dat hun beperking(en) en zorgen een extra uitdaging vormt. Maar die uitdaging gaan we aan en proberen op die manier hen een zorgeloos verblijf aan te bieden. 

kernwaarden.JPG

Waar staat 'PLUS' voor?

Met 'Plus' willen we in ons woon- & leefproject in eerste instantie inzetten op de zorg en het welbevinden van onze gasten. Dit is enkel mogelijk als we een sterke samenwerking opzetten met onze gasten hun familie, vrienden, maar ook (para)medici en onze buren. En als we 'Plus' gaan zien als 'meer' of 'extra' op vlak van zelfstandigheid, voldoening, plezier, ontspanning, rust, ...  

Want pas als onze gasten zich thuis voelen kunnen we hen laten groeien als persoon waarbij ze grenzen verleggen met hun eigen talenten!

Waar staat 'CO' voor?

In ons woon- & leefproject zijn we van mening dat onze gasten een comfortabel leven moeten hebben. Dit trachten we te bereiken door een duurzame, warme thuis te creëren met een dagbesteding op maat. En telkens met oog voor communicatie op maat, waar plaats is voor jouw gebaar. Maar ook door continuïteit aan te bieden in een warm inclusief netwerk zodat onze gasten connectie kunnen maken met iedereen rondom hen. 

Hiervoor willen we ver gaan, niet alleen voor 24/24, 7 dagen op 7, maar voor een heel leven lang

 

Waarvoor staat 'PLUS & CO' voor jou?

Echter houdt onze 'Plus & Co' niet op met deze visies, bedenk gerust zelf wat 'Plus'  en/of 'Co' voor jou kan betekenen en neem die bedenkingen mee naar een gesprek met ons of drop het in onze ideeënbox!

Waarom 'PLUS & CO' verkort

Als je geprobeerd hebt de betekenis van 'Plus & Co' voor jezelf in te vullen, dan weet je dat dit heel ruim kan zijn. Daarom hebben we gekozen om 'Plus & Co' slechts in woorden verkort, zeker niet in visie en daden, voor te stellen:

Wij zijn
Plus & Co

CONTINUITEIT -  COMMUNICATIE - COMFORTABEL LEVEN - CONNECTIE