top of page
Plus&co-foto's averbode_96.jpg

Visie

Bij Plus & Co willen we dat alles rond onze gasten draait, waarbij we weten dat hun beperking(en) en zorgen een extra uitdaging vormen, maar die uitdaging gaan we aan. We trachten hen op die manier een zorgeloos verblijf aan te bieden. 

Waar staat + voor?

Met 'Plus' willen we in ons woon- & leefproject in eerste instantie inzetten op de zorg en het welbevinden van onze gasten. Dit is enkel mogelijk als we een sterke samenwerking opzetten met onze gasten hun familie en vrienden, maar ook met (para)medici en onze buren en als we 'Plus' gaan zien als 'meer' of 'extra' op vlak van zelfstandigheid, voldoening, plezier, ontspanning, rust, ... 

 

Immers, pas als onze gasten zich thuis voelen, kunnen we hen als persoon laten groeien, waarbij ze grenzen verleggen met hun eigen talenten!

Waar staat co voor?

In ons woon- & leefproject zijn we van mening dat onze gasten een comfortabel leven moeten hebben. Dit trachten we te bereiken door een duurzame, warme thuis te creëren met een dagbesteding aangepast aan de gasten, telkens met oog voor communicatie op maat, maar ook door continuïteit aan te bieden in een warm inclusief netwerk, zodat onze gasten connectie kunnen maken met iedereen rondom hen.

 

Hiervoor willen we ver gaan, niet alleen voor 24 uur op 24, 7 dagen op 7, maar voor een heel leven lang! 

Wat kan Plus & Co voor jou betekenen?

'Plus & Co' houdt niet op met de bovenstaande visie. Bedenk gerust zelf wat 'Plus' en/of 'Co' voor jou kan betekenen en contacteer ons om jouw bedenkingen door te geven of ga erover in gesprek met ons!

DSC_8478.png

Zelf ook geprobeerd om de betekenis van 'Plus & Co' in te vullen? Dan heb je allicht ook ondervonden dat dit heel ruim kan zijn. Daarom hebben we gekozen om 'Plus & Co' enkel in woorden verkort weer te geven, maar zeker niet in visie en daden:

Group 42.png
bottom of page