top of page

Als particulier

Super dat je interesse hebt om ons Plus & Co project mee te ondersteunen! Wij willen je dan ook heel graag verwelkomen in onze Plus & Co familie.

Hieronder zijn een aantal ideetjes hoe we denken dat jij kan helpen.

DSC_8132.png

Als meter of peter

Met een peter- of meterschap ga je Plus & Co op een financiële manier ondersteunen. Dit door maandelijks een vast bedrag naar keuze met een minimum van 5 euro over te maken op onze rekening. Door het aangaan van het peter- of meterschap wordt automatisch lid van onze Plus & Co familie.

Anker 1

Met een schenking

Een schenking kan in verschillende vormen gebeuren. In eerste instantie denken we dan aan financiële schenking, maar dit kan natuurlijk ook iets zijn in natura. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen aan de hand van dit formulier.​

Trooper

Trooper is een platform waarop verenigingen zich kunnen aansluiten om fondsen te werven. Klanten shoppen online via de Trooperpagina van de uitgekozen vereniging, betalen dezelfde prijs als normaal, maar per aankoop geeft de online shop een procentje aan de organisatie. De donatie is afhankelijk van de online shop, naargelang het percentage dat hij zelf hanteert en dat zichtbaar is op je pagina.

Free_MacBook_Pro_1.png

Shop jij ook wel eens online? Gebruik dan Trooper en steun vzw Plus & Co.

DSC_8446.JPG

Als helpende hand

Je helpt ons als vrijwilliger om allerlei activiteiten en/of taken tot een goed einde te brengen. Dit kan door:​

  • Het lanceren van een idee voor activiteit of actie

  • Het uitwerken van een activiteit of actie

  • Een bepaalde taak op je nemen

Met een ander idee

Kan je je niet vinden in bovenstaande ondersteuningsvormen, maar heb je zelf een idee ten voordele van ons woon- & leefproject?

Laat het ons weten!

Zit je nog met vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

bottom of page