top of page
DSC_7989 2.png

Onze gasten

Leer hieronder onze gasten kennen.

logo20211004-PLUS EN CO.jpg
20230427_162648.jpg

Lena

Vrolijke Lena is een lieve meid die helemaal in haar nopjes is als ze kan dansen. Tiktok-filmpjes maken kan ze als de beste!

Een grote ABBA-fan! Dat heeft ook te maken met haar familie uit Zweden waarschijnlijk.

Met haar papa gaat ze graag skiën in de Zwitserse Alpen.

Haar 2 beste vrienden zijn de chihuahua's: Brownie en Milli

jorik1.jpg

Jorik

Jorik is een vrolijke kerel die houdt van vliegtuigspotten, basket en natuurlijk z’n dagelijkse fietstocht naar de koeien.

DSC_8220.png

Tuur

Tuur is een enthousiaste jongen, die van knuffelen houdt.  Hij toont veel interesse in treinen en dieren. Maar omdat met een trein rijden voor Tuur niet haalbaar is, zou hij het super vinden mocht hij later diertjes kunnen verzorgen. Op sportief vlak zet hij zijn beste beentje voor bij G-handbal, waar hij zich als een vis in het water voelt.

DSC_8298.png

Feyruz

Feyruz is een supertoffe meid die weet wat ze wil. Ze danst graag en is daarnaast ook een echte modekenner. Als ze mee mag gaan shoppen is ze er graag bij. Playstation, gsm en IPad kennen voor haar geen geheimen. Als ze tot rust wil komen, vindt ze het super om te tekenen of om te gaan schommelen. 

DSC_8209.png

Aaron

Aaron is een jonge gast met een vrolijke uitstraling. Hij voelt zich goed in een omgeving en situatie die voor hem duidelijkheid geeft. Contact maken met mensen is voor hem wat moeilijk in het begin maar van zodra hij mensen wat beter leert kennen stelt hij zich helemaal open en verovert hij hun hart. Iedereen is zijn vriend maar op de eerste plaats komen zeker zijn grote broer en zus. Zoals alle jongeren heeft hij ook wel wat toekomstdromen.

Als hij zijn zin mag doen staat hij het liefst op een voetbalveld of gaat hij graag skiën. Zijn favoriete vakantieland is Oostenrijk.

Davina

Davina is een behulpzame meid, altijd klaar voor de anderen. Ze doet graag sporten zoals voetbal, turnen en zwemmen. Playstation en gsm kent ook voor haar geen geheimen. Eigenlijk zoals alle jongeren van haar leeftijd. Soms kan ze verassend uit de hoek komen met een mooie tekening, een kunstenares.

DSC_8400.png
DSC_8105.png

Ewan

Ewan is lieve, zachte jongen, hij is heel begaan met iedereen en helpt andere graag. Hij werkt graag eens met hout om dingen te maken. Vogelhuisjes, hokjes voor dieren tot stoelen en kleine tafeltjes. Met een houtoverschot kan hij al heel wat maken! Koken doet hij ook wel eens graag.

Felien

Felien is een vrolijke lieve meid met een groot warm hart. Iedereen die ze in haar hart sluit zal deze liefde ervaren. Ze weet wat ze wil en zal er dan ook altijd voor gaan. Ze houdt van fietsen, zwemmen en puzzelen. Haar grootste passie is het luisteren van liedjes op haar IPad. Ze is gek van muziek en zingt dan graag mee. Een reisje nu en dan is heel leuk maar het allerliefste is ze terug thuis.

Felien.jpeg

Ouders die ook op zoek zijn naar een oplossing voor hun kind als zij/hij volwassen is en denken dat het verhaal van Plus & Co op haar/zijn lijf geschreven is kunnen ons steeds contacteren.

bottom of page