top of page
DSC_7989 2.png

Onze gasten

Leer hieronder onze gasten kennen.

logo20211004-PLUS EN CO.jpg
DSC_8162.png

Xander

Xander is een lieve jongen, die soms op een uitdagende manier de aandacht opeist van de anderen. Hij is zeer graag buiten in de tuin. Daar kan hij tot rust komen door gewoon wat rond te hangen/wandelen, eens met de bal te spelen op zijn niveau (voetbal, basket) schommelen. Het liefst van al gaat hij graag naar het zwembad om in het water spelen.

 

Ook op restaurant gaan is één van zijn favoriete bezigheden. Hij lust dan ook bijna alles! s’ Avonds zit hij graag samen met ons voor TV. Niet speciaal om TV te kijken, want hij kan het verhaal niet volgen, maar om gezellig samen te zijn, liefst met een zak chips en een cola. 

 

Als hij iets heeft aangeleerd, is hij best trots. Zo zet hij nu graag koffie!

DSC_8343.png

Hilke

Hilke is een creatieveling. Tekenen, knutselen en creatief bezig zijn is voor haar ontspanning. Ze is zeer sociaal, geniet van de kleine deugden van het leven samen met anderen. Als ze in de buurt van paarden is, straalt het geluk van haar af. Een toffe sportieve meid die graag in de natuur verblijft.

DSC_8220.png

Tuur

Tuur is een enthousiaste jongen, die van knuffelen houdt.  Hij toont veel interesse in treinen en dieren. Maar omdat met een trein rijden voor Tuur niet haalbaar is, zou hij het super vinden mocht hij later diertjes kunnen verzorgen. Op sportief vlak zet hij zijn beste beentje voor bij G-handbal, waar hij zich als een vis in het water voelt.

DSC_8298.png

Feyruz

Feyruz is een supertoffe meid die weet wat ze wil. Ze danst graag en is daarnaast ook een echte modekenner. Als ze mee mag gaan shoppen is ze er graag bij. Playstation, gsm en IPad kennen voor haar geen geheimen. Als ze tot rust wil komen, vindt ze het super om te tekenen of om te gaan schommelen. 

DSC_8209.png

Aaron

Aaron is een jonge gast met een vrolijke uitstraling. Hij voelt zich goed in een omgeving en situatie die voor hem duidelijkheid geeft. Contact maken met mensen is voor hem wat moeilijk in het begin maar van zodra hij mensen wat beter leert kennen stelt hij zich helemaal open en verovert hij hun hart. Iedereen is zijn vriend maar op de eerste plaats komen zeker zijn grote broer en zus. Zoals alle jongeren heeft hij ook wel wat toekomstdromen.

Als hij zijn zin mag doen staat hij het liefst op een voetbalveld of gaat hij graag skiën. Zijn favoriete vakantieland is Oostenrijk.

Davina

Davina is een behulpzame meid, altijd klaar voor de anderen. Ze doet graag sporten zoals voetbal, turnen en zwemmen. Playstation en gsm kent ook voor haar geen geheimen. Eigenlijk zoals alle jongeren van haar leeftijd. Soms kan ze verassend uit de hoek komen met een mooie tekening, een kunstenares.

DSC_8400.png
DSC_8105.png

Ewan

Ewan is lieve, zachte jongen, hij is heel begaan met iedereen en helpt andere graag. Hij werkt graag eens met hout om dingen te maken. Vogelhuisjes, hokjes voor dieren tot stoelen en kleine tafeltjes. Met een houtoverschot kan hij al heel wat maken! Koken doet hij ook wel eens graag.

Ouders die ook op zoek zijn naar een oplossing voor hun kind als zij/hij volwassen is en denken dat het verhaal van Plus & Co op haar/zijn lijf geschreven is kunnen ons steeds contacteren.

bottom of page