top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Live muziek: Patriarch

Het hele evenement zal opgeluisterd worden met muziek van allerhande stijlen. Voor ieder wat! Patriarch is het stevigere werk dat aan bod zal komen. Heavy metal met een hart! Zij zullen het beste van zichzelf geven vanaf 15u00.

Live muziek: Patriarch
Live muziek: Patriarch

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 15:00 – 16:30

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Je kan gewoon langskomen en mee uit de bol gaan. Toegang is gratis!

PatriarcH's "Demonic Heart" is hun zwaarste en meest ambitieuze werk tot nu toe. Het markeert de triomfantelijke terugkeer van de band met een nieuw geluid dat de grenzen van Thrash en Progressive Metal verlegt. Met negen dynamische en krachtige songs staat PatriarcH klaar om zowel hun trouwe fanbase als een nieuw publiek te boeien met deze langverwachte release. De productie van "Demonic Heart" was een “labor of love” voor PatriarcH, terwijl ze de uitdagingen van de wereldwijde pandemie het hoofd moesten bieden. De band maakte gebruik van de onverwachte downtime om de volledige controle over de productie van het album over te nemen en zo minutieus hun kenmerkende geluid te creëren. Na drie jaar toegewijd werk in de studio "All the Way Down", is PatriarcH verheugd om hun fans een gepolijste en krachtige sonische ervaring te bieden.

Kom zeker ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page