top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Live muziek: Lizard people

Het hele evenement zal opgeluisterd worden met muziek van allerhande stijlen. Voor ieder wat! Om 18u00 zal Lizard people de tent in vuur en vlam zetten met hun rockmuziek!

Live muziek: Lizard people
Live muziek: Lizard people

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 18:00 – 19:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Je kan gewoon langskomen en mee uit de bol gaan. Toegang is gratis!

Het verhaal van Lizard People is buitenaards en start in 2020 wanneer Alex Rozka en Pim Smits besluiten een rockgroep op te richten. Omdat op dat moment een virus de hele wereld "on hold" zet, besluiten de jongens om voornamelijk eigen liedjes op te nemen en online te verspreiden. Onder het motto "stay connected" bouwen ze op korte tijd een fanbase uit over heel de wereld en scoren ze een deal om een liedje te laten masteren door het New Yorkse Little Cheddar Studios.  In 2023 doet de band beroep op drummer Leendert Gerlings. Hij voegt een nieuwe dimensie toe aan het parallelle universum waarin Lizard People zich momenteel begeeft. De band streeft ernaar om zijn eerste album in 2025 uit te brengen. De zelfgemaakte liedjes van de groep gaan over buitenaards leven en conspiracy theoriën zoals Lizard People. Ze kregen onder andere al reactie op hun muziek van sterren als The Offspring, Wheatus, The Juliana Theory, Regi, Camille en The Starlings!

Kom zeker ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page