top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Initiatie G-atletiek

Van 10u30 tot 12u00 nodigt Atletiekclub Herentals alle sportievelingen uit voor een atletiekinitiatie. Zij laten jullie proeven van atletieknummers zoals lopen, sprinten, kogelstoten, verspringen, balwerpen, hordenlopen, discuswerpen, minispeerwerpen, ... Spelenderwijs trainen we alle spieren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie G-atletiek
Initiatie G-atletiek

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 10:30 – 12:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

Atletiekclub Herentals heeft een G-werking die zich vooral richt op kinderen en jongeren vanaf 8 jaar met een verstandelijke beperking, met een autismespectrumstoornis, ADHD, ...  De trainingen worden georganiseerd op dinsdag en donderdag in Tongerlo en op vrijdag in Herentals, onder begeleiding van een bende enthousiaste trainers. Iedere sporter, ongeacht zijn beperking, is welkom bij ons!

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens!

Deel dit evenement

bottom of page