top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Demo en initiatie G-pingpong

Vanaf 13u00 is iedereen welkom om te komen pingpongen. G-sporters maar ook andere liefhebbers zijn van harte welkom om samen te spelen. De Geelse tafeltennisclub zorgt voor de nodige begeleiding. Een inclusief sportmoment!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Demo en initiatie G-pingpong
Demo en initiatie G-pingpong

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 13:00 – 14 Apr 2024, 17:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

G-sport is sport voor personen met een handicap. De ‘G’ staat voor geïntegreerd, gelijkwaardig, goesting, grensverleggend, gescoord, maar vooral voor genieten. In onze G-werking streven wij deze doelen na, én met veel succes. Reeds tientallen leden tellen we bij Geelse TTC al. Onder zorgzame herder Willy Peeters trainen onze G-atleten wekelijks op dinsdag en nemen zij aan menig tornooi deel, waar ze bovendien ook steeds met kilo's edelmetaal aan de haal gaan. Kers op de taart werd enkele seizoen geleden de deelname aan de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi, waar onze G-atleten een heel aantal medailles wisten binnen te rijven.

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page