top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Demo en initiatie G-handbal

Van 9u30 tot 11u00 zorgen de trainers van handbalclub HC Eagles voor een leuke initiatie en demowedstrijd G-handbal. Kom je graag meedoen? Kom zeker onze G-sporters massaal mee aanmoedigen! Ondertussen geniet je van de sfeer van de 24 uur voor Plus & Co.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Demo en initiatie G-handbal
Demo en initiatie G-handbal

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 09:30 – 11:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

Handbalclub Eagles Aarschot VZW is een jonge club gevestigd in Aarschot, die op een leuke en speelse manier jongens en meisjes hun handbal-, motorische- en algemene basisvaardigheden wil bijbrengen in een familiale en ‘geestig gezonde’ omgeving met een goede dosis teamspirit. De trainingen en wedstrijden hebben een balans tussen bewegen, plezier en prestatie, voor iedereen op zijn of haar eigen tempo of niveau. Ook geven we handbal aan G-sporters en Fithandbal aan volwassenen die handbal willen leren kennen op een niet-competitief niveau.

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page