top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Demo en initiatie G-dans

Om 10u00 komen de G-dansers van dansstudio Bouger laten zien wat ze allemaal kunnen! Zin om ook eens mee te dansen en hun aan te moedigen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Demo en initiatie G-dans
Demo en initiatie G-dans

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 10:00 – 11:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

G-dans is een leuke en ontspannende sport op hedendaagse muziek, gekozen door de dansers zelf, voor mensen met een lichte mentale en/of fysieke beperking. Dansstudio Bouger is in september 2011 gestart en is sindsdien volop aan het groeien. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een dansschool waar meer dan 1300 dansers hun hobby kunnen uitoefenen en dit in vier verschillende afdelingen: Herselt, Lier, Nijlen en Kessel. Bij Bouger kan iedere danser op elk niveau, met zijn eigen capaciteiten zich uitleven op muziek. Fun staat op de eerste plek. Dansstudio Bouger is aangesloten bij Danssport Vlaanderen.

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page