top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Rolstoeldansen met De Keerbergse Amigo's!

Om 11u00 komt rolstoeldansclub De Keerbergse Amigo's laten zien wat ze in hun mars hebben. Het zal een show zijn die op en top af zal zijn! Het is immers hun generale repetitie voor het Belgisch Kampioenschap rolstoeldansen! Zin om ook eens te proberen? Zij maken zeker tijd om je even te begeleiden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rolstoeldansen met De Keerbergse Amigo's!
Rolstoeldansen met De Keerbergse Amigo's!

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 11:00 – 12:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Wij zijn De Keerbergse Amigo's, een club die al  30 jaar bestaat. Bij de Keerbergse Amigo's staat plezier centraal. De laatste jaren zijn ze uitgegroeid tot een plezante groep van ongeveer 30 dansers van alle leeftijden. Ze dansen samen met valide en mindervalide mensen, allemaal samen door elkaar, zowel op oude muziek als de laatste nieuwe nummers, freestyle, ballroom en latin. Nu zijn ze volop bezig met de voorbereidingen van het Belgisch Kampioenschap, waar ze meedoen met twee verschillende groepsdansen op twee verschillende niveaus. Maar in de eerste plaats zijn ze een club waar iedereen gelijk is en er heel veel plezier wordt gemaakt, een grote vriendengroep waar iedereen zich thuis voelt.

Op zondag 21 april 2024 organiseert rolstoeldansclub ' De Keerbergse Amigo's' het Open Belgisch kampioenschap rolstoeldansen in Rotselaar, meer bepaald in de sportoase 'De meander', Vakenstraat.

Hier zullen alle wedstrijdparen en -groepen van België optreden, maar ook enkele buitenlandse delegaties deelnemen. Zij hopen volgende landen te mogen verwelkomen: Nederland, Duitsland, Finland, Zweden, Slovenië, Malta,...

Kom zeker ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens!

Deel dit evenement

bottom of page