top of page

Fri, 12 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Live muziek: De Vijzen

Met hun Engelstalig en Nederlandstalig repertoire van ambiancemuziek met grappige bindteksten zal het aan sfeer bij de aftrap van ons evenement al zeker en vast niet ontbreken! Het live optreden van "De Vijzen" zal ons meteen in de stemming brengen voor de komende 24 uur voor Plus & Co.

Live muziek: De Vijzen
Live muziek: De Vijzen

Tijd en locatie

12 Apr 2024, 20:30 – 22:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Je kan gewoon langskomen en mee uit de bol gaan. Toegang is gratis!

De Vijzen

Deze zeskoppige band met roots in Meerhout en Ham en ontstaan uit een gitaarclub is reeds vele jaren een gevestigde muzikale waarde. Zo gaven zij de voorbije jaren al het beste van zichzelf op verschillende festivals en feesten en mochten zij ook een avondvullende show verzorgen in het CC van Leopoldsburg. Oorspronkelijk brachten zij nummers met aangepaste teksten. Ondertussen zijn zij verder gegroeid naar een veelzijdige coverband, al zal het Nederlandstalige lied nog steeds de rode draad zijn in hun set. Maar ook het betere anderstalige lied, dat in ieders collectief geheugen zit, passeert de revue. The Candyman, Lady Love, Jeanke De Donder, Stef Van Marcke, Eugéne Flaget en Swa van frituur het half kieken zorgen in hun alom gekende rode pakjes  dat elk feest onvergetelijk zal zijn. Regelvijs Josephe Di Fiené Del Broeké zorgt dat alles verloopt zoals afgesproken en de Oekraïense trucker Igor verzorgt het licht en geluid.

Kom zeker ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page