top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Initiatie Zumba

Op zaterdagochtend dansen we ons weer helemaal wakker met de zumba-tunes van RDM sports company! Gratis en voor iedereen toegankelijk! Daarna LEKKER BLIJVEN HANGEN voor alle andere optredens en activiteiten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie Zumba
Initiatie Zumba

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 08:00 – 9:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

RDM Sports Company is een sportvereniging voor jong en oud gelegen in Meerhout en Balen. Hun aanbod is erg uitgebreid; recreatief dansen, wedstrijddans, recreatief turnen, tumbling op wedstrijdniveau, zumba, ropeskipping, freerunning, G-gym, turnen voor volwassenen en BBB. Het welzijn van de leden en het plezier in de lessen staat vooraan. Ze houden van uitdaging tijdens de lessen en ze zorgen ervoor dat iedereen kan bijleren op zijn eigen tempo. Kom jij graag meedoen?

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Fijn dat jullie ook meedoen! Kom ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens!

Deel dit evenement

bottom of page