top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Initiatie G-ropeskipping

Uiteraard kon een initiatie ropeskipping naast onze 24 uur wereldrecordpoging niet ontbreken! Ooit al in twee touwen gesprongen? Of ondersteboven? Iedereen is welkom om mee te springen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie G-ropeskipping
Initiatie G-ropeskipping

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 15:00 – 16:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

Ropeskipping is een sport die de laatste jaren steeds maar meer aan populariteit wint. Waarschijnlijk ben je al wel eens wat beelden tegengekomen online of op televisie! Op de 24 uur voor Plus & Co krijg je van ons de kans om je eigen ropeskippingtalent te ontdekken, met deze inclusieve initiatie die openstaat voor iédereen!

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op het aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Fijn dat jullie ook meedoen! Kom zeker ook massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de "24 uur voor Plus & Co"! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens!

Deel dit evenement

bottom of page