top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Initiatie G-judo

Van 14u00 tot 16u00 zal judoclub Herenthout jullie de kneepjes van het vak leren. De initiatie is toegankelijk voor iedereen! Inschrijven zou handig zijn maar op het moment zelf nog meedoen is ook altijd mogelijk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie G-judo
Initiatie G-judo

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 14:00 – 16:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Gasten

Over het evenement

Judoclub Herenthout is een geweldige judofamilie die respect en discipline als essentiële waarden hoog in het vaandel draagt. Bij ons staat het werken aan zelfvertrouwen en zelfbeheersing centraal. Daarnaast streven we naar een algemene lichamelijke ontwikkeling, waarin we zowel fysiek als mentaal groeien. In onze judoclub garanderen we niet alleen serieuze trainingen, maar ook spel en plezier in een uitdagende omgeving. We geloven dat judo niet alleen draait om technieken en inzet, maar ook om genieten van de sport en het vormen van sterke onderlinge banden. Onze club staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. Samen werken we aan het bereiken van persoonlijke doelen en het overwinnen van uitdagingen. Bij ons ben je onderdeel van een hechte judofamilie waarin iedereen elkaar steunt en aanmoedigt. Dus, als jij op zoek bent naar een sportieve en gezellige omgeving waar respect, discipline en plezier centraal staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sluit je aan bij onze judo familie en ontdek de kracht van judo!

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eensgedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens! 

Deel dit evenement

bottom of page