top of page

Sat, 13 Apr

|

Sporthal De Beeltjens

Initiatie en demowedstrijd boccia

Tussen 9u00 en 11u00 kan je komen deelnemen aan een initiatie boccia. Tijdens deze initiatie zullen er ook demowedstrijden gespeeld worden door ervaren spelers. Benieuwd wat deze sport inhoudt? Kom zeker langs, doe mee of supporter en geniet van de sfeer op onze 24 uur voor Plus & Co!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie en demowedstrijd boccia
Initiatie en demowedstrijd boccia

Tijd en locatie

13 Apr 2024, 09:00 – 11:00

Sporthal De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo, België

Over het evenement

Wij zijn Boccia Curling Kando Meerhout. Boccia en curling zijn sporten die gespeeld worden door personen met een handicap, maar iedereen is welkom bij ons! We komen elke laatste woensdag van de maand samen in Sporthal Den Aks tussen 13u30 en 16u00.

Laat ons even weten of je langskomt zodanig dat we zicht hebben op aantal deelnemers. Uiteraard kan je nog steeds aansluiten zolang er plaats is!

Kom massaal onze G-sporters aanmoedigen. Zij zijn de sterren van de 24 uur voor Plus & Co! Al eens gedacht om een spandoek te maken voor hen?

Vergeet je zeker ook niet in te schrijven voor ons ontbijt (spek met eieren) of ons middageten bestaande uit lekkere kriekjes met frikadellen. Uiteraard is er ook gedurende het hele evenement gedacht aan de dorstige en hongerige mens!

Deel dit evenement

bottom of page