Wij zijn
Plus & Co

CONTINUITEIT -  COMMUNICATIE - COMFORTABEL LEVEN - CONNECTIE

Beste ondernemer,

Fijn dat je even naar ons verhaal wilt luisteren! 

Om onze gasten een fantastisch leven te bezorgen, zowel op vlak van huisvesting als op vlak van zorg en ondersteuning, is er nood aan ondersteuning en investering van ondernemers met een hart van goud.  Enkel met de juiste ondersteuning kunnen wij onze kernwaarden, Continuïteit - Communicatie - Comfortabel leven - Connectie, tegenover onze gasten waar maken. 

Graag willen wij U betrekken in ons project en hiervoor hebben we al enkele mogelijkheden uitgewerkt hoe wij uw ondersteuning/investering zien:

  • Als meter of peter van Plus & Co waarbij u het engagement aan gaat om ons op maandelijkse/jaarlijkse basis financieel te ondersteunen

  • Het afsluiten van een reclamepakket waarbij het logo van je onderneming op verschillende manieren wordt gebruikt. Bijvoorbeeld op kledij, op de camper tijdens onze sponsorwandeltocht, op placemats, ...

  • Het aangaan van een partnerschap door het aanbieden van uw diensten of materialen ten voordele van Plus & Co.

  • Investeringsmogelijkheden op maat in lijn met onze visie.

Ons volledig sponsordossier kunt U via volgende link raadplegen.

Maar dit zijn slechts voorstellen van onze kant en zijn in alle opzichten bespreekbaar. Dus nu is het onze beurt om naar U te luisteren! Neem hier met ons contact op of vul dit formulier in, om te laten weten hoe U ons wilt en kunt ondersteunen.

Een investering in ons project is eentje die zijn waarde zal blijven behouden want het is eentje vanuit het hart en dat geeft Ueen warm gevoel voor de rest van uw leven.

Wij hopen alvast dat we U mogen verwelkomen in onze Plus & Co - familie!